بهانه
پنجشنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۳، ۰۴:۴۶ ب.ظ
بهانه
از باغ میبرند چراغانیات کنند
تا کاج جشنهای زمستانیات کنند
پوشاندهاند «صبح» تو را «ابرهای تار»
تنها به این بهانه که بارانیات کنند
یوسف! به این رها شدن از چاه دل مبند
این بار میبرند که زندانیات کنند
ای گل گمان مکن به شب جشن میروی
شاید به خاک مردهای ارزانیات کنند
یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست
از نقطهای بترس که شیطانیات کنند
آب طلب نکرده همیشه مراد نیست
گاهی بهانهای است که قربانیات کنند
" فاضل نظری "
برای مشاهدهی زندگینامهی فاضل نظری به امتداد خط بروید ...
تحصیلات اولیه خود را در شهرهای خمین و خوانسار گذراندهاست. او در سال ۱۳۷۶ برای ادامه تحصیل در رشتههای معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق(ع) به تهران آمد و تحصیلات خود را در مقطع دکترای رشته مدیریت تولیدو عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد.
دبیری سه دورهجشنواره بینالمللی فیلم صد ، دبیری علمی جشنواره بینالمللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی گروه ادبیات انقلاب فرهنگستان زبان و ادب فارسی بعضی از عناوین ادبی و هنری و علمی او است.
تا کنون از این شاعر، چهار مجموعه شعر «گریههای امپراتور»، «اقلیت»، «آنها» و «ضد» توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده که هر کدام از این مجموعهها به دلیل استقبال فراوان سی تا چهل نوبت تجدید چاپ شدهاند.
سه مجموعه اول از مجموعههای شعری او توسط انتشارات سوره مهر در یک بستهبندی مجزا تحت عنوان «سهگانه شعری فاضل نظری» ارائه شدهاست.
فاضل نظری علاوه بر سابقه ده سال ریاست حوزه هنری استان تهران، عضو شورای عالی شعر مرکز موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما و همچنیندفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بوده و از سال ۱۳۸۳ در دانشگاههایتهران نیز تدریس میکند.
از او به عنوان برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی در سال ۱۳۸۷، شاعر جریانساز در دهه هشتاد و همچنین پرمخاطب ترین شاعر به انتخاب مردم در سال ۱۳۹۱ تجلیل به عمل آمده است.
گزیده برخی آثار او در کشورهای فارسی زبان منتشر شده است. همچنین گزیده اشعار وی در سال نود و دو در دو قطع رقعی و جیبی به همراه مقدمهای در باره غزل به قلم او در انتشارات مروارید منتشر شده است.
او از آذرماه سال ۱۳۹۳ به عنوان مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری منسوب شد.